Mi történik rossz idő esetén?
Rossz idő esetén (eső, nagy szél, hullámok ) visszaadjuk a foglaláskor fizetett előleget vagy módosítjuk a foglalás időpontját az Önnek megfelelő másik napra. Gondoskodunk a biztonságáról, mert Ön áll az első helyen.

Mi történik, ha segítségre van szüksége?
Mobil telefonon hív bennünket és mi motorcsónakkal Önért megyünk. Ha mobil telefon nélkül érkezik a hajóra, tőlünk kap egy készüléket.

Nem vagyok benne biztos, hogy elég jó kapitány vagyok-e.
Ebben a munkában 30 év tapasztalattal rendelkezünk. Magas szintű instrukciókat, hasznos tanácsokat és a megrendelt útvonalakat biztosítjuk, tekintettel az időjárási feltételekre. Az utasításokat már egy nappal korábban megkaphatja, különösen akkor, ha úgy érzi, hogy több időre van szüksége.

Ha egész napra bérlem a hajót, a nap folyamán tarthatok-e szünetet?
Egész napos ügyeletet tartunk. Ön bármikor visszatérhet a kiindulási kikötőbe szünetelés céljából. Mindig készen állunk, hogy segítsünk a dokkolásnál vagy az indulásnál.

Mikor vegyük át és mikor hozzuk vissza a hajót?
Ön dönti el – attól függ, hogy mennyit alszik. 8.00 órától a rendelkezésére állunk. 19.00 óráig kell visszahozni a hajót, hacsak nem szól másképp a megállapodás. Fontos, hogy tiszteletben tartsa a hajó átvételének az időpontját, hogy elég időnk legyen az Ön felkészítésére. A hajó fél napra is bérelhető, 8.00-13.00 vagy 14.00 – 19.00 óráig.

A nap végén kell-e tankolnom üzemanyagot?
Nem kell, hanem visszaérkezéskor kifizeti az elhasznált üzemanyagot vagy pedig a hajó átvételekor megállapodik az árban, amelyben benne foglaltatik az üzemanyag is. (all in)

Van-e gyermek biztonsági öv?
Természetesen van, már 0 éves kortól.

Lehet-e kutyát vinni a hajóra?
Lehet, ha a kutya tud úszni.