Što ako je loše vrime?
Ako je loše vrime (kiša, veliki vitar i valovi) vraćamo vam akontaciju koju ste dali prilikom rezervacije ili pomičemo rezervaciju na sljedeći dan koji vama odgovara. Mi vodimo računa o vašoj sigurnosti i ona je na prvom mistu.

Što ako tribate pomoć?
Zovete nas mobitelom i mi dolazimo gliserom do vas za nekoliko minuta. Ako dođete na brod bez mobitela dobit ćete ga od nas.

Nisam siguran jesam li dovoljno dobar kapetan?
Iza nas je 30 godina iskustva u ovom poslu. Dobit ćete vrhunske instrukcije, vrijedne savjete i priporučene rute s obzirom na vrimenske uvjete. Instrukcije možete dobiti i dan prije pogotovo ako mislite da trebate više vremena.

Ako iznajmim brodicu na cili dan mogu li u tijeku dana napraviti pauzu?
Mi smo dežurni cili dan. Vi se možete vratiti na pauzu u luku polaska kad god želite. Mi smo tu da vam pomognemo prilikom pristajanja i odlaska. 

Kada uzmamo i kada vraćamo brodicu?
Vi odlučujete – ovisi koliko volite spavati. Mi smo vam na raspolaganju od 08:00 pa naprid. Vratiti se morate do 19:00 ukoliko ne dogovorite drugačije. Vazno je da poštivate vrijeme preuzimanja brodice da bi imali dovoljno vrimena za dobre instrukcije. Najam može biti i na pola dana i to od 08:00 do 13:00 i od 14:00 do 19:00.

Moram li napunit gorivo na kraju dana?
Ne morate, nego po povratku platite gorivo koje ste potrošili ili prilikom preuzimanja brodice dogovorite varijantu cijene u kojoj je uključeno i gorivo (all in).

Imate li pojaseve za dicu?
Naravno. Već od 0 godina pa naprid.

Može li pas na brod?
Može ako zna plivati.